De allerleukste games

Wordfeud op uw PC spelen

Wordfeud op je PC spelen is voortaan eveneens mogelijk.

Wordfeud spelen op jouw PC! Met behulp van een Android emulator maak jij hantering van hetzelfde database die mobiele telefoontoestellen bezigen en kunt jij spelen met al je vrienden echter vervolgens op je computer dankzij het programma BlueStacks.

Full Screen Wordfeud

We hebben het geprobeerd en eerlijk gezegd werkt het precies zo makkelijk. In feite nog makkelijker want je hebt in een overzicht het complete
Wordfeud spelbord op jouw scherm en het maken van woorden doe jij gemakkelijk met je muis. Daarnaast converseren is ook geoorloofd bij deze PC variant. we leggen het stap voor stap uit zodat tevens jij Wordfeud kan bespelen aangaande je PC.

BlueStacks App Player

Het belangrijkste dat jij nodig hebt is een BlueStacks App Player. Dankzij deze tool kun jij Android apps op je PC toepassen. Het voordeel van BlueStacks ten opzichte van overige emulatoren is dat bovendien internet wordt ondersteunt. Bijgevolg heb je de potentie om Wordfeud online te spelen tegen andere spelers. Het maakt niet uit of je tegenpartij Wordfeud speelt op een een iPhone, Android of desgelijks met behulp van BlueStacks, alles is bestaanbaar. Veel meer informatie en downloaden van BlueStacks kan hier. Na de aanleg kun jij BlueStacks starten met behulp van een snelkoppeling op je bureaublad. Standaard staan er alreeds een aantal apps geïnstalleerd, maar wij gaan vanzelfsprekend voor het echte werk, Wordfeud!

APK Wordfeud

1 app of programma op voor Android heeft een .APK formaat. Er bestaan verschillende methodes om aan het het .APK file van Wordfued te komen. Je kunt het onder andere met behulp van een filemanager van een Android telefoon van een vriend(in) kopiëren. Of ‘google’ op de term ‘APK Wordfeud‘ Het bestand is alsnog geen 300kb groot.

Wordfeud installeren in BlueStacks

Teneinde het APK bestand van Wordfued te installeren in BlueStacks sleep jij het APK file naar de BlueStacks installer. De installer heeft de benaming ‘HD-ApkHandler’ en kun je tegenkomen in de map ../program files/BlueStacks/HD-ApkHandler Ben jij van opzet om in de toekomst meerdere apps te installeren? Vervolgens kun je eventueel een snelkoppeling van deze  installer op je bureaublad stationeren. Door het Wordfued APK bestand naar ‘HD-ApkHandler’ te trekken begint de installatie zelfwerkend.

Wordfeud Spelen

Nadat de installatie kun je Wordfeud op gang brengen, vastleggen en inloggen betreffende je WF naam en trefwoord. Je krijgt ten slotte de vordering in welke taal je Wordfeud wil spelen. Sinds nu kun je spelen versus al je Wordfeud vrienden met, of uitgezonderd telefoontoestel.