De allerleukste games

Temple Run is het nieuwe angry birds

Het spelen van spelletjes met een smartphone of tablet is razendpopulair onder zowel jongeren als ouderen. Bekende voorbeelden van spelletjes die massaal gespeeld worden zijn Angry Birds en Wordfeud. Voor 2013 lijkt Temple Run een groot succes te worden. Vorige week kwam Temple Run 2 uit, deze werd in 4 dagen tijd ruim 20 miljoen keer gedownload. De eerste versie van Temple Run werd in een paar maanden tijd liefst 170 miljoen keer gedownload.

In Temple Run speel je een ontdekkingsreiziger die op de vlucht is voor de vijand. In deel 1 is deze vijand een groep met apen, en in deel 2 is de vijand 1 grote boze aap. De bedoeling van het spel is om zo lang mogelijk door te blijven rennen. Dit wordt je uiteraard moeilijk gemaakt. In Temple Run zitten bijvoorbeeld veel obstakels die je kunt overbruggen door te springen en te glijden. In Temple Run 2 kun je zelfs gebruik maken van mijnkarretjes en een soort lianen om de vijand voor te blijven. Op temple-run.nl lees je meer over Wat is Temple Run en Hoe werkt Temple Run. Op deze site vind je ook handige instructies die je helpen bij Temple Run Downloaden. Er is een Temple Run iPhone en een Temple Run Android versie. Lukt het je niet meer en kom je maar niet verder? Dan vind je op deze website ook een speciale Temple Run tips en een Temple Run Cheats pagina!

Gebruikers van een Blackberry toestel of een Windows Phone toestel moeten dus nog even geduld hebben voordat zij het spel ook kunnen spelen. Er gaan al wel wat geruchten dat er een versie voor de Windows Phone aankomt, maar dit zijn slechts speculaties. Hier is nog niets over bevestigd. Voor Blackberry lijkt het een stuk minder waarschijnlijk dat hier een versie van Temple Run voor uitkomt. Wellicht dat de nieuwe Blackberry 10 wel geschikt is voor het spelen van Temple Run.