De allerleukste games

Gamen, films kijken en muziek luisteren met NVIDIA SHIELD Tablet

De NVIDIA SHIELD Tablet kent een groot aantal mogelijkheden die het voor gamers een stuk aantrekkelijker maakt. Zo is het de eerste goede tablet voor gaming en streeft het hiermee bekende tablets als iPad en Nexus voorbij. De voornaamste reden is de focus die NVIDIA bij het apparaat gelegd heeft op gaming en hier bij de hardware ook zeer goed rekening mee heeft gehouden. Een tablet als gamingsysteem is niet eenvoudig samen te stellen, vaak wordt de focus op het runnen van applicaties aangehouden. Maar met de NVIDIA SHIELD Tablet zorgt NVIDIA voor een nieuw tijdperk in de wereld van gaming. Deze doorbraak is vooral te merken bij mobiel gamen en mobiele entertainment.

De NVIDIA SHIELD-tablet is zoveel meer dan andere tablets

De meeste tablets kennen de mogelijkheid om snel even een webpagina op te zoeken, 5 minuten een spelletje te doen of een goed boek te lezen. Maar de SHIELD Tablet slaat een volledig nieuwe weg in waarbij urenlang gamen ineens mogelijk is. Spellen als Call of Duty en Fifa draaien vaak met moeite op de nieuwste tablets, dit heeft een grote invloed op de ervaring van de gamer. De SHIELD-tablet is juist heel anders en richt zich voornamelijk op het goed kunnen draaien van deze grafische games. Elke gamer kan zo overal toegang krijgen tot de beste games en hoeft niet meer te stoppen.

Maar ook op vlakken waar andere tablets redelijk goed scoren komt de NVIDIA SHIELD Tablet beter uit de test. Zo kan de tablet zeer gemakkelijk content streamen naar en vanuit Twitch en is het apparaat zeer eenvoudig aan een televisiescherm te koppelen. Dit maakt het mogelijk om op ieder televisiescherm naar streams te kijken. Apps zoals Netflix en YouTube draaien ook perfect op de tablet, de beste films, series en video’s stream je dankzij de tablet dus moeiteloos en snel naar ieder televisiescherm.