De allerleukste games

Clash of clans, revolutionaire game!

Anno 2016 is het niet lastig om deze vraag te antwoorden. Welke spel is de beste in 2015 en 2016 op de mobiele platform? Het antwoord is erg simpel, Clash of Clans. Clash of Clans is een RPG game voor de iPod, iPad, iPhone en de android-collectie. Maar wat is het nou eigenlijk? Clash of Clans is en strategiespel dat veel verder gaat dan het bouwen van een dorp. In het spel vernietig je de dorpen van je vijanden om zo te cuppen. Cuppen is het verdienen van trofeeën. Clash of Clans is een spel gemaakt door Supercell, tevens is Supercell ook de maker van Hay Day en Boombeach.

Clash of Clans tips

Het is niet makkelijk om het spel te spelen. Als je namelijk uit onwetendheid rusht door je stadhuis te uppen, loop je de risico dat je achter loopt op de rest. Daarom is het verstandig om een kijkje te nemen naar de Clash of Clans tips and tricks op online websites, waaronder de site welk in de laatste alinea is vermeld.

Supercell en onstaan Clash of Clans

ClashofClans is opgericht in de maand augustus van het jaar 2013 door de eigenaren van Supercell. De makers delen dan ook elk jaar een cadeau uit aan alle spelers.

Verslaving van het spel Clash of Clans

Ondanks dat het spel ClashofClans erg eenvoudig te besturen is, zit er een stukje verslaving in. In het begin zie je het spel als een 5 minuten spel per dag, maar naar mate je vordert in het spel zul je merken dat die 5 minuten op uurbasis zullen zijn en niet op dagbasis! Zeker een aanrader dus om te spelen.

Clash of Clans NL

Clash of Clans NL is een fansite van het spel Clash of Clans. Op de website www.clashofclansnl vind je allerlei gidsen, tips, truckjes, adviezen, weetjes, feiten, layouts, bases en veeeel meer informatie!