De allerleukste games

Het nut van feeler bets

Betten is ontegensprekelijk het meest belangrijke aspect van Texas Hold’em, in dit spelletje komt je nergens met checken alleen.

Betten geeft je informatie over wat de relatieve sterke van je huidige hand is.  Stel je vangt in late positie

voor jou limpen een aantal spelers, nu kan jij je de vraag stellen “waar sta ik met mijn paartje”.  In plaats van nu gewoon te callen zou je ook kunnen beslissen een feeler bet te doen, een bet om aan te voelen waar je staat.

Indien je die bet niet had gedaan en de flop komt

Opeens komt er een vrij grote bet voor jou, jij hebt alvast een deftige hand maar wat heeft de tegenpartij? Is hij gelimpt met 57s  (wat hem de straight geeft), misschien heeft-ie wel 99? Het punt is dat je het gewoon niet weet, je hebt weinig of geen informatie over het potentieel van zijn hand.

Laten we even aannemen dat je preflop een feeler bet hebt geplaatst, meteen folden een aantal spelers die eigenlijk wouden limpen, de flop komt

De kans is hier bestaande dat een van de callers met Q10 of iets dergelijks is meegegaan. Zonder feeler bets was het veel moeilijker geweest je tegenstander hier op een hand te plaatsen.

Door enkel te checken blijf je in het ongewisse, met feeler bets ben jij het die de hand onder controle neemt, informatie verzamelt en de sterke of zwakte van jouw opponenten aanvoelt.

Gamen, films kijken en muziek luisteren met NVIDIA SHIELD Tablet

De NVIDIA SHIELD Tablet kent een groot aantal mogelijkheden die het voor gamers een stuk aantrekkelijker maakt. Zo is het de eerste goede tablet voor gaming en streeft het hiermee bekende tablets als iPad en Nexus voorbij. De voornaamste reden is de focus die NVIDIA bij het apparaat gelegd heeft op gaming en hier bij de hardware ook zeer goed rekening mee heeft gehouden. Een tablet als gamingsysteem is niet eenvoudig samen te stellen, vaak wordt de focus op het runnen van applicaties aangehouden. Maar met de NVIDIA SHIELD Tablet zorgt NVIDIA voor een nieuw tijdperk in de wereld van gaming. Deze doorbraak is vooral te merken bij mobiel gamen en mobiele entertainment.

De NVIDIA SHIELD-tablet is zoveel meer dan andere tablets

De meeste tablets kennen de mogelijkheid om snel even een webpagina op te zoeken, 5 minuten een spelletje te doen of een goed boek te lezen. Maar de SHIELD Tablet slaat een volledig nieuwe weg in waarbij urenlang gamen ineens mogelijk is. Spellen als Call of Duty en Fifa draaien vaak met moeite op de nieuwste tablets, dit heeft een grote invloed op de ervaring van de gamer. De SHIELD-tablet is juist heel anders en richt zich voornamelijk op het goed kunnen draaien van deze grafische games. Elke gamer kan zo overal toegang krijgen tot de beste games en hoeft niet meer te stoppen.

Maar ook op vlakken waar andere tablets redelijk goed scoren komt de NVIDIA SHIELD Tablet beter uit de test. Zo kan de tablet zeer gemakkelijk content streamen naar en vanuit Twitch en is het apparaat zeer eenvoudig aan een televisiescherm te koppelen. Dit maakt het mogelijk om op ieder televisiescherm naar streams te kijken. Apps zoals Netflix en YouTube draaien ook perfect op de tablet, de beste films, series en video’s stream je dankzij de tablet dus moeiteloos en snel naar ieder televisiescherm.

Waarom nog callen?

Callen is ‘out’, poker spelers hebben schrik om bestempeld te worden als een calling station. Wanneer je een hand speelt zou je ofwel moeten betten, raisen of folden…maar is dit wel zo?

Callen blijft een belangrijk onderdeel van een degelijke poker strategie. Af en toe een strategische call helpt om niet alles te verliezen wanneer je een goed hand hebt maar dit uiteindelijk het second best hand blijkt te zijn.

Stel je zit in de middenfase van een tornooi en je stack ligt iets hoger dan het gemiddelde. Een speler die al een gans tornooi behouden speelt opent in vroege positie met een raise van 3 x de de big blind. Jijzelf hebt pocket tienen, velen zouden in dit geval reraisen. Een reraise in dit geval kan echter gevaarlijk worden, indien je stack niet groot genoeg is wordt je mogelijk pot committed en moet je een all-in wel callen – dan moet je het hoogstwaarschijnlijk opnemen tegen een hoger paar of met wat geluk tegen.

Indien je hier echter gewoon callt kan je na de flop een veel meer berekende beslissing nemen. Indien de flop komt dan weet je dat je zal moeten folden. Een flop zoals geeft je perspectieven om te raisen. De reactie van je opponent op de flop geeft je enorm veel informatie en laat je toe een groot stuk van je stack te behouden indien je toch nog beslist om te folden.

Veel beginners willen de meeste van hun handen preflop spelen. Bij alles wat ook maar op een hand lijkt zijn ze bereid te raisen, reraisen of all-in te gaan. Het postflop spel is echter veel interessanter, er is dan veel meer ruimte voor moeilijke lay downs en zware bluffs.

De beste domeinnaam registreren

Als je een domeinnaam wilt registreren moet dit een goede naam zijn. Ook zijn er andere factoren die meespelen bij het beoordelen van een domeinnaam. In dit artikel krijg je een aantal tips voorgeschoteld zodat jij een goede domeinnaam uit kunt zoeken. Lees dus snel verder!

Domeinnaam extensie

Je kan tegenwoordig allerlei extensies krijgen voor je website. Niet alleen nog maar de .nl, .com etc., maar ook .business, .bedrijf, .amsterdam, ga zo maar door. Wat is nu handig? Op dit moment is het nog zo dat de meeste bekende websites een standaard extensie hebben. Mensen herkennen dit en daarom is het een goed idee om gewoon bij .nl of .com te blijven. Mocht je doelgroep meer “tech savvy” zijn dat kan je er wel over nadenken om een andere extensie te nemen. Neem je doelgroep bij het kiezen van je domeinnaam altijd mee!

Streepjes

Er zijn genoeg mensen die erachter komen dat de domeinnaam die zij willen registeren, niet meer beschikbaar is. Ze bedenken dat ze met een streepje ertussen alsnog hun domeinnaam kunnen aanvragen en doen dit. Wat ze echter niet weten is dat hun domeinnaam zo veel minder goed te bereiken is! Probeer maar eens je domeinnaam aan iemand uit te leggen met een streepje er tussen. Als je dit vergelijkt met wanneer je dit probeert zonder streepje, is het verschil enorm!

Meerdere domeinnamen aanvragen

Als je twijfelt tussen bijvoorbeeld enkelvoud en meervoud, kan je er ook voor kiezen om beide aan te vragen. Dit kost je maar een paar euro per jaar meer, en zo krijg je nooit spijt van je keuze. Je kan altijd nog gemakkelijk overschakelen van de een naar de ander!

Auteursrecht

Als je een domeinnaam met een merk er in wilt aanvragen kan dit mogelijk niet. Je kan dit fysiek wel zo doen, maar wettelijk gezien is dit verboden. Het kan dus zijn als jij bijvoorbeeld iets met Apple in je domeinnaam hebt, je door Apple benaderd wordt voor het verwijderen van dit domein.

Conclusie

Er is genoeg om op te letten wanneer je een domeinnaam aan wilt vragen. Naast de genoemde tips zijn er nog veel meer dingen waar aandacht aan besteed moet worden. Zoek dus op internet zoveel mogelijk informatie op over domeinnaam en hoe je de beste uit kunt kiezen en zorg ervoor dat je geen spijt hebt van de domeinnaam die je hebt uitgekozen. Veel succes bij het zoeken van de beste domeinnaam!

De wereld van online gokken

Online Gokken: Hoe maak je winst?

 Online gokken is niet meer wat het was, het is namelijk uitgegroeid tot een van de grootste scenes uit de wereld. Het is niet meer wat het vroeger was. Tegenwoordig hebben we talloze sites waarop je kunt gokken. Op deze sites zelf is ook veel te doen, deze zijn in de loop van der jaren ook uitgegroeid tot heuse gok-paradijzen. Op deze sites kun je van een aantal gok games tot de serieuze en welgewaardeerde klassieke poker games. Vaak zijn de gok games minder serieus en competitief ingesteld en dus heb je dan minder kans om te winnen, vooral omdat deze spelletjes een arcade feeling hebben en eigenlijk alleen maar op geluk gebaseerd zijn. Om geld te verdienen met het online gokken moet je je eigenlijk focussen op games zoals poker en blackjack. Deze games zijn meer gebaseerd op het spelen van kaarten en wederom ook hierbij is geluk van de partij, maar alleen bij dit soort spelletjes kun je met je eigen inbreng nog steeds winnen ondanks slecht geluk. In dit artikel lees je dan ook hoe je het best kunt spelen en welke tactieken je het beste kan gebruiken.

Tactieken en speelstijlen

In dit artikel focussen we met name op het spel dat pokeren heet. Pokeren is echter heel bekend, wat kan ik daar nou van leren zeg je misschien, maar ondanks dat het zo bekend en tevens zo populair is er nog veel te leren, er zijn bij poker met name zo veel tactieken bij om uit te voeren dat je ze nooit allemaal kunt weten. We gaan dan ook verscheidene tactieken behandelen. Omdat er zoveel te behandelen is behandelen we deze speelstijlen in het kort maar krachtig formaat. Je kunt door bijvoorbeeld het weten van Unibet bonuscode al veel verder komen omdat je dan het aantal tips hebt. Door zulk soort codes te gebruiken krijg je vaak een headstart omdat je dan ook meer coins hebt.

Wat heel belangrijk is is dat je je pokerspel varieert, niet altijd dezelfde hand speelt maar af en toe ook voor wat risky plays gaat. Door dit te doen kunnen je tegenstanders nooit voorspellen wat je gaat doen en het dan counteren. Ook belangrijk is dat je de regels goed kent, anders kan het zo zijn dat je je hand moet opgeven omdat je gewoon een domme fout maakte. En een zeer handige trucje bij de welbekende Texas hold’em poker is dat je in plaats van passief juist heel actief en agressief gaat spelen. Door dit te doen bevordert dit je drive. We sluiten dit artikel af met een laatste, belangrijke tip die dan ook makkelijk te realiseren is, geef geen onnodige informatie prijs. Als zij weten welke kaarten jij in je hand hebt kunnen zij veel gemakkelijker counteren. Door dit soort dingen te leren en deze tactieken op te nemen in jouw dagelijks spel zal je al snel het resultaat zien.

Candy Crush is een hype

Candy crush is een spelletje dat je kunt spelen via Facebook of via een smartphone. Candy crush bestaat sinds 2012 en is sindsdien mega populair geworden. Candy crush is de meeste populaire game op Facebook en heeft zelfs FarmVille ingehaald.

Het spel zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Het is de bedoeling om rijtjes van drie dezelfde snoepjes te krijgen. Lukt het om een rijtje te krijgen? Dan zit je goed en krijg je een extra snoepje om het spelletje nog sneller te spelen.

Het wordt steeds moeilijker

Het wordt elk level weer een beetje moeilijk om candy crush te spelen. Je hoeft eerst maar een bepaald aantal punten te scoren binnen een bepaalde tijd en dat is nog best makkelijk. Uiteindelijk blijven er wat snoepjes plakken en moet je de snoepjes ook ontdoen van een bepaald laagje.

Candy crush wordt later nog een stukje moeilijk, dan zitten de snoepjes vast in de chocola en kost het nog meer moeite om de snoepjes los te krijgen. Candy crush wordt vanaf dit moment echt een uitdagend spel!
Na ongeveer 100 levels van candy crush kun je ook te maken krijgen met bommen. Op dit moment moet je de bommen verwijderen, anders zullen ze ontploffen.

Jij en je vrienden

Candy crush is een spel dat je alleen speelt. Je wordt alleen continue geconfronteerd met de status van je vrienden. Je kunt bijvoorbeeld direct zien in welk level zij zitten. Je kunt het spel op de computer, smartphone, maar ook op de iPad. Candy crush is spannend, vernieuwend, blijft continue een uitdaging en wordt soms zelfs een verslaving.

Je kunt je vrienden niet alleen volgen maar ook helpen. Je kunt bij candy crush levens ontvangen en levens geven. De verschillende facetten van candy crush maken het spel tot een totaalpakket aan interactie en plezier.

Clash of clans, revolutionaire game!

Anno 2016 is het niet lastig om deze vraag te antwoorden. Welke spel is de beste in 2015 en 2016 op de mobiele platform? Het antwoord is erg simpel, Clash of Clans. Clash of Clans is een RPG game voor de iPod, iPad, iPhone en de android-collectie. Maar wat is het nou eigenlijk? Clash of Clans is en strategiespel dat veel verder gaat dan het bouwen van een dorp. In het spel vernietig je de dorpen van je vijanden om zo te cuppen. Cuppen is het verdienen van trofeeën. Clash of Clans is een spel gemaakt door Supercell, tevens is Supercell ook de maker van Hay Day en Boombeach.

Clash of Clans tips

Het is niet makkelijk om het spel te spelen. Als je namelijk uit onwetendheid rusht door je stadhuis te uppen, loop je de risico dat je achter loopt op de rest. Daarom is het verstandig om een kijkje te nemen naar de Clash of Clans tips and tricks op online websites, waaronder de site welk in de laatste alinea is vermeld.

Supercell en onstaan Clash of Clans

ClashofClans is opgericht in de maand augustus van het jaar 2013 door de eigenaren van Supercell. De makers delen dan ook elk jaar een cadeau uit aan alle spelers.

Verslaving van het spel Clash of Clans

Ondanks dat het spel ClashofClans erg eenvoudig te besturen is, zit er een stukje verslaving in. In het begin zie je het spel als een 5 minuten spel per dag, maar naar mate je vordert in het spel zul je merken dat die 5 minuten op uurbasis zullen zijn en niet op dagbasis! Zeker een aanrader dus om te spelen.

Clash of Clans NL

Clash of Clans NL is een fansite van het spel Clash of Clans. Op de website www.clashofclansnl vind je allerlei gidsen, tips, truckjes, adviezen, weetjes, feiten, layouts, bases en veeeel meer informatie!

Wordfeud op uw PC spelen

Wordfeud op je PC spelen is voortaan eveneens mogelijk.

Wordfeud spelen op jouw PC! Met behulp van een Android emulator maak jij hantering van hetzelfde database die mobiele telefoontoestellen bezigen en kunt jij spelen met al je vrienden echter vervolgens op je computer dankzij het programma BlueStacks.

Full Screen Wordfeud

We hebben het geprobeerd en eerlijk gezegd werkt het precies zo makkelijk. In feite nog makkelijker want je hebt in een overzicht het complete
Wordfeud spelbord op jouw scherm en het maken van woorden doe jij gemakkelijk met je muis. Daarnaast converseren is ook geoorloofd bij deze PC variant. we leggen het stap voor stap uit zodat tevens jij Wordfeud kan bespelen aangaande je PC.

BlueStacks App Player

Het belangrijkste dat jij nodig hebt is een BlueStacks App Player. Dankzij deze tool kun jij Android apps op je PC toepassen. Het voordeel van BlueStacks ten opzichte van overige emulatoren is dat bovendien internet wordt ondersteunt. Bijgevolg heb je de potentie om Wordfeud online te spelen tegen andere spelers. Het maakt niet uit of je tegenpartij Wordfeud speelt op een een iPhone, Android of desgelijks met behulp van BlueStacks, alles is bestaanbaar. Veel meer informatie en downloaden van BlueStacks kan hier. Na de aanleg kun jij BlueStacks starten met behulp van een snelkoppeling op je bureaublad. Standaard staan er alreeds een aantal apps geïnstalleerd, maar wij gaan vanzelfsprekend voor het echte werk, Wordfeud!

APK Wordfeud

1 app of programma op voor Android heeft een .APK formaat. Er bestaan verschillende methodes om aan het het .APK file van Wordfued te komen. Je kunt het onder andere met behulp van een filemanager van een Android telefoon van een vriend(in) kopiëren. Of ‘google’ op de term ‘APK Wordfeud‘ Het bestand is alsnog geen 300kb groot.

Wordfeud installeren in BlueStacks

Teneinde het APK bestand van Wordfued te installeren in BlueStacks sleep jij het APK file naar de BlueStacks installer. De installer heeft de benaming ‘HD-ApkHandler’ en kun je tegenkomen in de map ../program files/BlueStacks/HD-ApkHandler Ben jij van opzet om in de toekomst meerdere apps te installeren? Vervolgens kun je eventueel een snelkoppeling van deze  installer op je bureaublad stationeren. Door het Wordfued APK bestand naar ‘HD-ApkHandler’ te trekken begint de installatie zelfwerkend.

Wordfeud Spelen

Nadat de installatie kun je Wordfeud op gang brengen, vastleggen en inloggen betreffende je WF naam en trefwoord. Je krijgt ten slotte de vordering in welke taal je Wordfeud wil spelen. Sinds nu kun je spelen versus al je Wordfeud vrienden met, of uitgezonderd telefoontoestel.

De trucs om een online winnaar te worden

De trucs om een online winnaar te worden

Geluk is ook een grote factor of je bij het online spelen wint ja of nee. Een positieve attitude is daarom belangrijk. De eb en vloed van negatieve schommelingen is immers geluk. Je moet ook openstaan voor winnen. Naast geluk zijn er ook vaardigheden die je, je zelf kunt aanleren bij het spelen van bijvoorbeeld blackjack en poker, maar ook bij het spelen van online gokkasten.

Je kan je in de materie verdiepen en het spel eerst uitproberen zonder geld in te zetten.

Geluk is bepalend voor de kaarten die je krijgt. Kennis en vaardigheid bepaalt hoe je ze speelt. Een gelukkige persoon die een manier vindt om zijn capaciteiten te gebruiken en om vooruit te komen in het spel dat is de beste combinatie. Dit geldt in online casino spellen en is ook een factor in het spel van het leven. We kennen allemaal iemand die heel veel geluk. Denk aan de gelukkigste persoon die je kent. Die persoon is meestal vrolijk, extravert en optimistisch. Ze weten hoe ze het beste uit elke situatie kunnen halen. Denk ook eens aan iemand die altijd pech heeft. Klagen ze en zeuren ze meer dan iemand die veel geluk heeft? De gelukkige persoon heeft meestal de juiste houding en dat is een positieve houding. De persoon die een ongunstige situatie in een voordeel kan veranderen heeft vaak het meest geluk. Een oefening die kan helpen, wanneer je opstaat in de ochtend denk na over een van de gelukkigste dingen die er in je leven gebeurd. Misschien was de ontmoeting met die speciale persoon in je leven of misschien was het die ene keer dat je op “de juiste plaats op het juiste moment” was. Houd de gedachte van die gebeurtenis vast in je geest. Gedurende de dag als het niet gaat zoals je wou denk dan terug aan die periode zodat je niet ontmoedigd raakt.

Temple Run is het nieuwe angry birds

Het spelen van spelletjes met een smartphone of tablet is razendpopulair onder zowel jongeren als ouderen. Bekende voorbeelden van spelletjes die massaal gespeeld worden zijn Angry Birds en Wordfeud. Voor 2013 lijkt Temple Run een groot succes te worden. Vorige week kwam Temple Run 2 uit, deze werd in 4 dagen tijd ruim 20 miljoen keer gedownload. De eerste versie van Temple Run werd in een paar maanden tijd liefst 170 miljoen keer gedownload.

In Temple Run speel je een ontdekkingsreiziger die op de vlucht is voor de vijand. In deel 1 is deze vijand een groep met apen, en in deel 2 is de vijand 1 grote boze aap. De bedoeling van het spel is om zo lang mogelijk door te blijven rennen. Dit wordt je uiteraard moeilijk gemaakt. In Temple Run zitten bijvoorbeeld veel obstakels die je kunt overbruggen door te springen en te glijden. In Temple Run 2 kun je zelfs gebruik maken van mijnkarretjes en een soort lianen om de vijand voor te blijven. Op temple-run.nl lees je meer over Wat is Temple Run en Hoe werkt Temple Run. Op deze site vind je ook handige instructies die je helpen bij Temple Run Downloaden. Er is een Temple Run iPhone en een Temple Run Android versie. Lukt het je niet meer en kom je maar niet verder? Dan vind je op deze website ook een speciale Temple Run tips en een Temple Run Cheats pagina!

Gebruikers van een Blackberry toestel of een Windows Phone toestel moeten dus nog even geduld hebben voordat zij het spel ook kunnen spelen. Er gaan al wel wat geruchten dat er een versie voor de Windows Phone aankomt, maar dit zijn slechts speculaties. Hier is nog niets over bevestigd. Voor Blackberry lijkt het een stuk minder waarschijnlijk dat hier een versie van Temple Run voor uitkomt. Wellicht dat de nieuwe Blackberry 10 wel geschikt is voor het spelen van Temple Run.